Atmosfär 122 122m2

5 rum 3 sovrum
2 000 000 SEK

Se husmodel

Hus for en bærekraftig hverdag

I Atmosfære har vi bygget inn all vår kunnskap om bærekraft, samt vår erfaring av hvordan hverdagen faktisk fungerer. Fleksible flater med mye funksjon, smarte oppbevaringsplasser, mye lysinnslipp og herlig romfølelse. Veldesignede hus for det pågående livet. Når du bygger Atmosfære trenger du ikke å ta så mange forskjellige valg. Som en bonus kan du flytte inn raskere og betale mindre. Det er godt planlagt, praktisk og moderne. At husene også har lavere energiforbruk og mindre karbondioksidutslipp enn standardhuset gjør ikke saken verre. Dine barn og barnebarn skal kunne føle den samme stoltheten over hjemmet ditt som deg.

RASKERE

Du behøver ikke ta så mange vanskelige valg. I stedet kan du flytte inn raskere.

RIMELIG

Alt fra materialvalg til design er nøye gjennomtenkt for å være snillere mot lommeboken, uten at det går på bekostning av kvaliteten av den grunn.

ENERGIEFFEKTIV

Atmosfære er utviklet for å være energieffektiv. Det ligger langt under Direktoratet for byggkvalitet´s krav på energiforbruk.

LAVERE KLIMABELASTNING

Optimalisert design, smarte materialvalg og solceller gir Atmosfære mindre karbondioksidutslipp enn standardhuset.

ET HUS SOM SENKER STRØMREGNINGEN DIN

Husene i Atmosfærekolleksjonen er veldig energieffektive, og ligger langt under Direktoratet for byggkvalitet´s krav på energiforbruk. Ekstra isolerte yttervegger, solcellepanel og ventilasjon med effektiv varmegjenvinning er inkludert som standard. Dette gjør at du kan redusere strømkostnadene betraktelig. I Atmosfære har vi også byttet ut flere vanlige byggematerialer for å redusere husenes karbondioksidutslipp.

Her kan du lese mer om både karbondioksidavtrykket og energiforbruk i Atmosfære-husene.

ARKITEKTENS ORD

Atmosfære er skapt for livet, slik det er når det er i full gang. Veldesignede, fleksible hus hvor du ikke trenger å savne noe.
Vi har jobbet med halvåpne planløsninger, lange ubrutte siktlinjer og mye funksjon også i passasjene. Jeg elsker hvordan lyset kan falle inn fra flere retninger i alle rom og hvordan de store vinduspartiene gjør at alle husene er uavhengig av beliggenhet.

– Andreas Nordström, designansvarig

INGENIØRENS ORD

Med Atmosfære setter vi en ny standard for hvordan husene våre kan bygges. Denne gangen er også klima en viktig kunde. Materialene er nøye utvalgt gjennom livssyklusanalyser og vi har hatt fokus på å redusere husets energiforbruk, en fordel for både miljøet og lommeboken. Jeg liker veldig godt at vi har klart å produsere husmodeller med lavere CO2-utslipp uten at huset har blitt dyrere. Dette gjør mer bærekraftige boliger tilgjengelig for mange flere.

– Erik Jäderbrink, forretningsutvikler

GJØR FÆRRE VALG OG FLYTT INN RASKERE

Husene i Atmosfære er nøye designet for å passe så mange familier og livsstiler som mulig. Plantegningene er låst så det er færre valg å ta, prisen blir lavere og du kan flytte inn raskere.

Kontakt oss