Hva er spesielt med Atmosfære?

Husene som senker strømregningen

Atmosfærekolleksjonen tilbyr en høy teknisk standard som gir deg lavere energiforbruk og lavere karbondioksidbelastning. Størrelsen og planløsningen på huset kan ikke endres, noe som resulterer i færre valgmuligheter og raskere innflytting.

Atmosfære er et levende konsept som hele tiden utvikles og forbedres. Derfor skiftes leverandører og produkter ut fortløpende innenfor Atmosfærekonseptet. Alt for at du som kunde skal få et så godt og effektivt produkt som mulig til den laveste og mest attraktive prisen!

Byggonline

Størrelsen på huset og planløsningen kan ikke endres. Det er fortsatt material- og fargevalg å gjøre til ditt Atmosfærehus. Det er også en rekke tilvalg å velge mellom. Du finner alle valgene på Byggonline. I Byggonline finner du også priser på byggesett og byggekostnader.

Hjertelig velkommen til å besøke Atmosfære 156 – digitalt!

Ta en digital titt på ett av våre Atmosfærehus.

Høy kvalitet og eksklusiv standard til en lavere pris

Atmosfærekolleksjonen leveres med et energieffektivt varmesystem og FTX-anlegg. Systemet utnytter varmen på best mulig måte og reduserer kaldtrekk og gir deg et bedre inneklima. I tillegg inngår solcellepaneler som standard i hele kolleksjonen – hus som rett og slett senker strømregningen din! Nedenfor ser du et regneeksempel hvor vi sammenligner strømkostnaden til et brukt hus mot Atmosfære 106.

I Atmosfære har vi bygget inn all vår kunnskap om bærekraft

De siste årene har vi gjort en reise for å lære å bli mer bærekraftig og etter hvert klimanøytrale. Fra denne reisen vokste Atmosfærekolleksjonen frem. Husene i Atmosfærekolleksjonen har 15% lavere CO2-utslipp og også 15% lavere energiforbruk* – vinn vinn for deg, oss og planeten!

Kontakta oss