Hva er spesielt med Atmosfære?

Skapt for et liv i utvikling

Atmosfære er hus som er smart utformet med fleksible overflater som enkelt kan endres når behovene til en familie forandres over tid. Smart oppbevaring i stedet for ekstra kvadratmeter. Mye lysinnslipp og herlig romfølelse. Veldesignede og fremtidsoptimaliserte hus skapt for et liv i utvikling.

Optimaliserte hus for fremtiden

Atmosfære er et levende konsept som hele tiden utvikles og forbedres. Derfor skiftes leverandører og produkter ut fortløpende innenfor Atmosfærekonseptet. Alt for at du som kunde skal få et så godt og effektivt produkt som mulig til den laveste og mest attraktive prisen!

Høy kvalitet og eksklusiv standard til en lavere pris

For å nå disse målene har vi et veldig bra og energieffektivt varmesystem og FTX-anlegg. Systemet utnytter varmen på best mulig måte og reduserer kaldtrekk og gir deg et bedre inneklima. I tillegg inngår solcellepaneler som standard i hele kolleksjonen – hus som rett og slett senker strømregningen din! Nedenfor ser du et regneeksempel hvor vi sammenligner strømkostnaden til et brukt hus mot Atmosfære 106.

I Atmosfære har vi bygget inn all vår kunnskap om bærekraft

De siste årene har vi gjort en reise for å lære å bli mer bærekraftig og etter hvert klimanøytrale. Fra denne reisen vokste Atmosfærekolleksjonen frem. Husene i Atmosfærekolleksjonen har 15% lavere CO2-utslipp og også 15% lavere energiforbruk* – vinn vinn for deg, oss og planeten!

Byggonline

Det er fortsatt material- og fargevalg å gjøre til ditt Atmosfærehus. Det er også en rekke tilvalg å velge mellom. Du finner alle valgene på Byggonline. I Byggonline finner du også priser på byggesett og byggekostnader.

Mange fordeler for deg som kunde

LAVERE KOSTNAD

RASKERE LEVERANSE

RASKARE INNFLYTTING

HØY STANDARD

Les Atmosfærekatalogen online

Bakgrunnen til Atmosfærekolleksjonen?

Det startet med en god idé.

Det hele startet med en idé om å skape en helt karbonnøytral enebolig – for det hadde aldri blitt gjort før.

Tanken om Villazero ble født.

Dette resulterte i et samarbeidsprosjekt som ble kalt Villazero. Sammen med Mondo Arkitekter og Structor Byggteknik tegnet og bygde vi i Fiskarhedenvillan konsepthuset Villazero.

Målet var å utfordre bransjen og dens normer.

Huset ble bygget med to fokusområder – økologisk og sosial bærekraft. Noen viktige deler av dette var at huset ble bygget på et trefundament, i stedet for betong, og også fikk et tak helt i tre. I tillegg ble Villazero nesten utelukkende bygget av kvinner, noe som ble en måte å utfordre den mannsdominerte bransjen på.

Verdens første karbonnøytrale enebolig.

Målet ble nådd og Villazero ble sertifisert som verdens første karbondioksidnøytrale enebolig! For dette har Villazero blitt tildelt mange priser.

Lærdommene fra Villazero la grunnlaget for Atmosfære.

Villazero har lært oss mye om bærekraftig bygging og vi har nå bygget all den kunnskapen inn i Atmosfærekolleksjonen.

Les mer om Villazero

ARKITEKTENS ORD

Atmosfære er skapt for livet, slik det er når det er i full gang. Veldesignede, fleksible hus hvor du ikke vil savne noe. Vi har jobbet med halvåpne planløsninger, lange ubrutte siktlinjer og mye funksjon også i passasjene. Jeg elsker hvordan lyset kan falle inn fra flere retninger i alle rom og hvordan de store vinduspartiene gjør at alle husene er uavhengig av beliggenhet.

– Andreas Nordström, arkitekt

PROSJEKTLEDERENS ORD

Med Atmosfære setter vi en ny standard for hvordan husene våre kan bygges. Denne gangen er også klima en viktig bestiller. Materialene er nøye utvalgt gjennom livssyklusanalyser og vi har hatt fokus på å redusere husets energiforbruk, en fordel for både miljøet og lommeboken. Jeg liker veldig godt at vi har klart å skape husmodeller med lavere CO2-utslipp uten at huset har blitt dyrere. Dette gjør mer bærekraftige boliger tilgjengelig for mange flere.

– Erik Jäderbrink, prosjektleder

Atmosfär 122 122m2

5 rum 3 sovrum
2 000 000 SEK

Se husmodel

Kontakta oss