Våre 1 etasjes hus

1-etasjes hus er pefekt for deg som vil leve i en romslig atmosfære uten trapper. I kolleksjonen vår av 1-etasjes hus finnes arkitekttegnede husmodeller med både tradisjonelle, minimalistiske og elegante yttrykk. Om du ikke finner et hjem som du faller for kan vi skreddersy det perfekte huset for dine behov. Opplev friheten med en riktig husprodusent. Med oss kan du realisere husdrømmen din.

Om våre 1-etasjes hus

Vi brenner for å hjelpe deg å skape det perfekte hjemmet, den plassen der livet får blomstre. Derfor finnes vi ved din side for tips og råd på hele reisen til det nøkkelferdige huset. Les mer om våre 1-etasjes hus her.

Uttrykk

Elsker du hus hvor tradisjon møter trendig minimalisme, hvor skandinavisk minimalisme møter funksjonell luksus eller 1-etasjes hus med et New-England uttrykk? Hos Fiskarhedenvillan finner du mange husmodeller i ulike stiler som kan tilpasses din personlige stil. Hvordan vil du bo?

Størrelse

Behøver du et lite eller stort 1-etasjes hus? Vi har hjem for både små og store familier. Her finnes 1-etasjes hus fra under 100 m² til over 200 m² i boareal. Våre arkitekttegnede hjem har både generøse oppholdsrom som inspirerer til samvær og avgrensede plasser for hele familien. Allerede i entréen kommer du til å møtes av en herlig romfølelse, lys og harmoni. Velkommen til et riktig hjem!

Vinkelhus

Vi har mange 1-etasjes hus i vinkel. Det er godt likt blandt mange ettersom det gir en beskyttet uteplass. Man kan så klart skreddersy våre vinkelhus etter tomten din så du får den perfekte uteplassen med både sol og lé. La kvalitetsstundene du elsker begynne.

Garasje

Behøver dere et 1-etasjes hus med innebygd garasje? Vi kan selvfølgelig levere det også til det nye huset ditt. Alle våre garasjer kan kobles sammen med våre hus så at du kan gå inn i garasjen direkte innenfra huset. Kjør inn bilen, mekk og oppbevar!

Vi hjelper deg

Å bygge et nytt 1-etasjes hus er både stort og veldig spennende. Vi er sammen med deg gjennom hele husreisen i form av både personlig og digital service. Du er hjertelig velkommen til å avtale et personlig møte eller kontakt oss om du har spørsmål. På Fiskarhedenvillan.no kan du skape både moodboards lenket til Pinterestkontoen din og et smart husbudsjett. Vi tar deg til husdrømmen!