Om oss

Fiskarhedenvillan leverer ca. 650 hus hvert år. Bedriften omsetter for 670 mill SEK (2015). Blant våre medarbeidere finner du administratorer, arkitekter og ingeniører. Gjennom et veletablert nettverk samarbeider vi også med nøye utvalgte forhandlere, entreprenører og fagfolk innen ulike områder.

Visjon & forretningside

Sammen med våre kunder utvikler vi markedets mest prisgunstige, plassbygde kvalitetshus.

Vi skal være førstevalget for kvalitetsbevisste husbyggere over hele Norden, fordi vi har markedets mest fornøyde kunder.

Vi er mer enn en husleverandør. Fiskarhedenvillan er også en arbeidsgiver og et aksjeselskap.”

Vår historie

Fiskarhedenvillan så dagens lys i Dalarna i begynnelsen av 90-tallet. Grunnleggeren startet virksomheten i sin egen garasje og henvendte seg til kunder som ønsket seg et annet alternativ i det svenske hus markedet. Forretningsideen bygde på – da som nå – prisgunstige, lettbygde hus med røtter i en sterk håndverkstradisjon. Husene bygges planke for planke, på stedet – ikke i en fabrikk. Hus som mange skal kunne kjøpe og bygge, med eller uten hjelp av entreprenører.

Eiere

Litorina ervervet Fiskarhedenvillan i februar 2012. Litorina ble grunnlagt i 1998 og er et private equity-selskap som fokuserer på å erverve og industrielt utvikle mindre og mellomstore, fortrinnsvis svenske, bedrifter i samarbeid med bedriftenes ledelse. Litorina tilbyr bred og dyp kompetanse gjennom sin egen organisasjon og gjennom sitt nettverk av industrielle rådgivere. Litorina Capital Advisors AB fungerer som investeringsrådgiver for Litorinas fond. Bak Litorina står det et antall langsiktige og velrenommerte institusjoner som til sammen har investert cirka SEK 4,8 milliarder i Litorinas fire fond.

Vi arbeider med ESG

Fiskarhedenvillan har som ambisjon å være en god partner for kunden så vel som våre samarbeidspartnere, miljøet og samfunnet generelt. Vi arbeider strukturert med ESG. ESG står for Environment (miljø), Social (samfunn) og Governance (selskapsstyring). Vårt ESG-program blir oppdatert hvert år.