Husleverandøren Fiskarhedenvillan

Husleverandøren Fiskarhedenvillan har eksistert siden 1993 og leverer cirka 600 villaer hvert år. Selskapet har en omsetning på cirka 1 milliard SEK (2022). Blant våre medarbeidere finner du administratorer, arkitekter og ingeniører. Gjennom et veletablert nettverk samarbeider vi også med nøye utvalgte forhandlere, entreprenører og fagfolk innen ulike områder.

Visjon & forretningside

Sammen med våre kunder utvikler vi markedets mest prisgunstige, plassbygde kvalitetshus.

Vi skal være førstevalget for kvalitetsbevisste husbyggere over hele Norden, fordi vi har markedets mest fornøyde kunder.

Opplev friheten med Fiskarhedenvillan

Frihet for noen er å kunne skreddersy et helt unikt hus og tilpasse det akkurat til egne behov, mens andre mener frihet er å kunne velge et allerede optimalisert hus der noen andre har tenkt for deg og tatt nesten alle valgene.

Hva slags frihet foretrekker du?

Vår historie

Fiskarhedenvillan så dagens lys i Dalarna i begynnelsen av 90-tallet. Grunnleggeren startet virksomheten i sin egen garasje og henvendte seg til kunder som ønsket seg et annet alternativ i det svenske hus markedet. Forretningsideen bygde på – da som nå – prisgunstige, lettbygde hus med røtter i en sterk håndverkstradisjon. Husene bygges planke for planke, på stedet – ikke i en fabrikk. Hus som mange skal kunne kjøpe og bygge, med eller uten hjelp av entreprenører.

Vi arbeider med ESG

Fiskarhedenvillan har som ambisjon å være en god partner for kunden så vel som våre samarbeidspartnere, miljøet og samfunnet generelt. Vi arbeider strukturert med ESG. ESG står for Environment (miljø), Social (samfunn) og Governance (selskapsstyring). Vårt ESG-program blir oppdatert hvert år.