Våre 2 etasjes hus

Et 2-etasjes hus er perfekt når du vil bygge stort på en liten flate. Blant Fiskarhedenvillans arkitekttegnede hus finner du mange hjem i ulike størrelser og uttrykk. Om du ikke finner et hjem som du faller for kan vi skreddersy det perfekte huset for dine behov. Opplev friheten med en riktig husprodusent. Med oss kan du realisere husdrømmen din.

Om våre 2-etasjes hus

Vi brenner for å hjelpe deg å skape det perfekte hjemmet, den plassen der livet får blomstre. Derfor finnes vi ved din side for tips og råd på hele reisen til det nøkkelferdige huset. Les mer om våre 2-etasjes hus her.

Uttrykk

Elsker du magien som oppstår når skandinavisk minimalisme møter funksjonell luksus eller hus som ånder beskjeden eleganse? Hos Fiskarhedenvillan finner du mange husmodeller i ulike stiler som kan tilpasses din personlige stil. Hvordan vil du bo?

Planløsning

En av mange fordeler med våre 2-etasjes hus er at de har åpne og praktiske løsninger. Her få dere et fellesrom med åpen planløsning som inspirerer til samvær i underetasjen og en mer privat overetasje med soverom, bad og et oppholdsrom. Velkommen til et riktig hjem!

Kostnadseffektiv

Med ferdige husmodeller fra Fiskarhedenvillan får du det beste av to verdener. Det gir deg mye hus for pengene samtidig som du kan få løsninger som er skreddersydde for deg. Et 2-etasjes hus er ekstra prisbevisst ettersom en konsentrert byggeflate gjør at du får en billigere oppvarmingskostnad og kan bygge stort på liten flate.

Vi hjelper deg

Å bygge et nytt 2-etasjes hus er både stort og veldig spennende. Vi er sammen med deg gjennom hele husreisen i form av både personlig og digital service. Du er hjertelig velkommen til å avtale et personlig møte eller kontakt oss om du har spørsmål. På Fiskarhedenvillan.no kan du skape både moodboards lenket til Pinterestkontoen din og et smart husbudsjett. Vi tar deg til husdrømmen!