Våre 1,5 etasjes hus

Et 1,5-etasjes hus er en hustype som gir mye boareal i forhold til byggeareal. Huset har skråtak og dette gir en følelse av varme og karakter som er vanskelig å oppnå med andre hustyper. Om du ikke finner et hjem som du faller for kan vi skreddersy det perfekte huset for dine behov. Opplev friheten med en riktig husprodusent. Med oss kan du realisere husdrømmen din.

Om våre 1,5-etasjes hus

Vi brenner for å hjelpe deg å skape det perfekte hjemmet, den plassen der livet får blomstre. Derfor finnes vi ved din side for tips og råd på hele reisen til det nøkkelferdige huset. Les mer om våre 1,5-etasjes hus her.

Arealsmart

Åpne flater og smart design er det som rammer inn det perfekte drømmehjemmet ditt. Våre 1,5-etasjes hus har en herlig romfølelse som gjør at rommene i begge etasjene kan brukes som sove-, gjeste-, arbeids- eller barnerom.

Innredning

Hvordan innreder man et rom med skråtak? Alt handler om å utnytte overflatene. Skap en luftig og åpen følelse gjennom å velge en innredning som tar hensyn til at rommet har et skråtak. Når du lykkes får du et rom med stor personlighet og mye varme.

Lysinnslipp

Lyset former opplevelsene i et hjem. En overetasje i et 1,5-etasjes hus med generøst lysinnslipp skaper hjemmekoselige flater for både lek og avkobling. Fiskarhedenvillans hus har et godt planlagt innslipp av dagslys som gir hjemmet en elegant og moderne karakter.

Vi hjelper deg

Å bygge et nytt 1,5-etasjes hus er både stort og veldig spennende. Vi er sammen med deg gjennom hele husreisen i form av både personlig og digital service. Du er hjertelig velkommen til å avtale et personlig møte eller kontakt oss om du har spørsmål. På Fiskarhedenvillan.no kan du skape både moodboards lenket til Pinterestkontoen din og et smart husbudsjett. Vi tar deg til husdrømmen!