Våre hus for skrå tomt

Disse husmodellene er utformet for å utnytte mulighetene med en skrå tomt. Det er en hustype som er perfekt for å skape et hus som lever i harmoni med naturen og omgivningen. Om du ikke finner et hjem som du faller for kan vi skreddersy det perfekte huset for dine behov. Opplev friheten med en riktig husprodusent. Med oss kan du realisere husdrømmen din.

Om våre hus for skrå tomt

Vi brenner for å hjelpe deg å skape det perfekte hjemmet, den plassen der livet får blomstre. Derfor finnes vi ved din side for tips og råd på hele reisen til det nøkkelferdige huset. Les mer om våre hus for skrå tomt her.

Uttrykk

Drømmer du om et hus for skrå tomt som står ved foten av fjellet eller som er omgitt av en skrånende hage? Med moderne hus for skrå tomt kan du få hjemmet ditt til å harmonisere med naturen. Resultatet blir et hus som inngir en følelse av varme og karakter som er vanskelig å oppnå med andre hustyper. Hvordan vil du bo?

Planløsning

Eksakt hvordan underetasjen ser ut er avhengig av om tomten skråner mot eller fra innkjørselen. Men alle våre hus for skrå tomt har åpne planløsninger og store vindu som gjør at lyset strømmer inn. Her finnes både romslige oppholdsrom som innbyr til samvær og avgrensede plasser for hele familien. Allerede i entréen kommer du til å møtes av en herlig romfølelse, lys og harmoni. Velkommen til et riktig hjem!

Garasje

Behøver dere et hus med innebygd garasje? Vi kan selvfølgelig levere det også til det nye huset ditt. Alle våre garasjer kan kobles sammen med våre hus så at du kan gå inn i garasjen direkte innenfra huset. Kjør inn bilen, mekk og oppbevar!

Vi hjelper deg

Å bygge et nytt hus for skrå tomt er både stort og veldig spennende. Vi er sammen med deg gjennom hele husreisen i form av både personlig og digital service. Du er hjertelig velkommen til å avtale et personlig møte eller kontakt oss om du har spørsmål. På Fiskarhedenvillan.no kan du skape både moodboards lenket til Pinterestkontoen din og et smart husbudsjett. Vi tar deg til husdrømmen!