Hvorfor kaller vi våre husmodeller for Unike hus?

Vi pleier å si at vi aldri bygger samme hus to ganger eller at husene vi har i vår katalog er hus vi aldri bygger – i disse sammenhengene er det våre unike hus vi snakker om. Våre unike hus skal sees som inspirasjonsmodeller der du som kunde kan bestemme helt selv hvordan du vil ha huset. Dette betyr virkelig at du kan endre på nesten alt; husets størrelse, antall rom, hvilken stil, hvor mange bad etc. Det er sjelden vi i Fiskarhedenvillan som er årsaken til begrensninger i hva vi kan bygge. Det er oftest regler og lover som setter rammene for hva slags hus man kan bygge på den aktuelle tomten.

Se gjerne filmen nedenfor om hvordan det er å bygge et helt unikt hus fra Fiskarhedenvillan.

Du som kunde bestemmer!

Det er du som kunde som bestemmer hvilken type hus du liker! Vi er en av de få husprodusentene som tillater at du som kunde kan komme til oss med din egen tegning, enten den er tegnet av en arkitekt eller det er en skisse på en serviett, så kan vi utvikle dette videre og tegne og konstruere ditt drømmehus. Søk gjerne inspirasjon fra husene våre kunder har bygget med oss.

Endre i våre plantegninger

Her kan du allerede nå begynne å forandre våre plantegninger helt etter dine behov.

Dessverre fungerer ikke verktøyet RoomSketcher på mobile enheter.

Bli med inn i våre kunders Fiskarhedenvillaer!

Nysgjerrig på hvordan våre kunder har valgt å bygge og fullføre sine drømmehus? Vi er så takknemlige for at våre kunder selv har valgt å filme og vise rundt i husene sine.

Jeg snakker gjerne om unike hus med deg!