Mer om våre garasjer

Med Fiskarhedenvillan får du det beste fra to verdener. Takk være ferdige byggesett og god service kan vi gi deg en kostnadseffektiv garasje som kan skreddersys etter dine behov. Våre garasjer holder alltid samme kvalitet som våre hus og i vårt sortiment kan du velge mellom ulike størrelser og stiler. Les mer om våre ferdige garasjer her.

Enkelgarasje

Et perfekt valg for deg som behøver en garasje med plass til en bil. At våre garasjer er godt planlagt og har vindu betyr at det finnes perfekte flater for oppbevaring og et tilfredsstillende lysinnslipp. Velg mellom flere enkelgarasjer i mange ulike design.

Dobbelgarasje

En bra løsning for deg som behøver en stor garasje. Vi har også dobbelgarasje med garasjeloft som gir mye plass til oppbevaring. De kan med fordel leveres med isolering og har god plass mellom bilene.

Garasje med loft

Om du vil ha en garasje med loft skal du velge disse. De har et loft som kan inredes og brukes som rom, hjemmekontor eller oppbevaring. Loftet leveres selvfølgelig med isolering.

Garasje med carport

En garasje med carport er veldig populær ettersom flaten kan brukes både til to biler eller til sykler, mopeder og motorsykler. Det gir dessuten et stilfullt eksteriørt uttrykk.

Om våre carports

En garasje med carport er veldig populær ettersom flaten kan brukes både til bilen og sykler, mopeder og motorsykler. Det gir dessuten et stilfullt eksteriørt uttrykk. Våre carports holder alltid samme kvalitet som våre hus og i vårt sortiment kan du velge mellom ulike størrelser og stiler. Les mer om våre carports her.

Enkel carport

En bra løsning for deg som bare behøver å parkere en bil. Her kan du velge mellom mange ulike stiler og design.

Dobbel carport

Behøver du en carport for to biler? Da er en dobbel carport en bra løsning. Vi har også dobbel carport med bod som gir deg god plass till oppbevaring.

Carport med bod

Et perfekt valg for deg som ikke bare vil stille inn bilen men også få god plass til å oppbevare vinterdekk, verktøy og arbeidsklær. I vårt sortiment finner du også carport for to biler med bod.

Tak

Carport med pulttak, saltak eller flatt tak? Hos Fiskarhedenvillan finner du carports med mange ulike tak. Uansett hvilken stil du velger så fungerer de like bra i all slags vær og vind.