Alle våre husmodeller

Her finner du alle våre husmodeller. Både våre unike inspirasjonsmodeller og våre forskjellige huskolleksjoner. Finner du ikke noe som matcher dine drømmer, ta kontakt så skaper vi din unike husdrøm sammen! Les mer om våre forskjellige kolleksjoner nederst på denne siden.

Hva skiller våre ulike huskolleksjoner fra hverandre?

Alle husbyggere er forskjellige. Derfor prøver vi å møte ulike typer behov med forskjellige typer huskolleksjoner. Vi tilbyr tre ulike varianter. Velg den varianten som passer best til din utgangssituasjon.

KOLLEKSJON

UNIKE HUS

Kom til oss med din egen tegning, se på våre kunders ferdigbygde hus, eller bruk våre inspirasjonsmodeller for å finne ut hva du liker. Deretter tilpasser vi alt helt etter dine behov.

KOLLEKSJON

ATMOSFÆRE

Atmosfære-kolleksjonen tilbyr en høy teknisk standard som gir deg lavere energiforbruk og lavere karbondioksidutslipp. Atmosfære er huset som senker strømregningen din!

KOLLEKSJON

MINI SUITES BY FISKARHEDENVILLAN

Minihuset med sine 30 m², kan brukes som både enebolig og fritidsbolig. Den har et design man kan være stolt av og en planløsning man kan trives i. Et minihus åpner opp for en enklere livsstil som kan gi mer fritid og frihet til å fokusere på andre aspekter av livet.

Jeg er her for deg