Slik håndterer vi personopplysningene dine

Ved å bestille produkter blir du kunde hos Fiskarhedenvillan. Kunderegisteret inneholder kontaktopplysninger som du selv har fylt ut, samt informasjon om bestillingen din. Personopplysningene brukes til administrering av tjenestene/leveransen, informasjon, markedsføring av Fiskarhedenvillans varer og tjenester, profilering (dvs. en analyse av deg som kunde for å kommunisere med deg på best mulig måte) samt til statistikk, evaluering og kvalitetssikringsarbeid. Det er ikke mulig å være kunde av Fiskarhedenvillan uten å godta denne behandlingen av personopplysninger.

Fiskarhedenvillan ønsker å bruke e-post når vi kommuniserer med deg som kunde. Ved å hake av boksen i bestillingsskjemaet om at du ønsker å motta informasjon om Fiskarhedenvillans produkter via e-post, samtykker du til at personopplysningene dine også brukes til dette formålet.

Personopplysningene dine kan bli håndtert av en såkalt databehandler, som bistår i kommunikasjonen vår med deg. Denne databehandleren kommer da kun til å behandle opplysningene i samsvar med de formålene som personopplysningene dine er hentet inn for.

Fiskarhedenvillan tar vare på personopplysningene dine så lenge du er kunde av oss samt i løpet av den tiden det kan anses å være rimelig, basert på de regler som er definerte innenfor lovverkets rammer. Deretter blir personopplysningene dine slettet.

Behandlingen av personopplysningene dine i Fiskarhedenvillans kundedatabase skjer med hjemmel i bestillingsavtalen, rettslige forpliktelser og berettiget interesse. Når det gjelder berettiget interesse, benytter vi oss av opplysningene dine for eksempel til å tilpasse kommunikasjonen vår med deg, basert på kjøpene dine.

Databehandlingsansvarlig er Fiskarhedenvillan. Du har rett til å motta informasjon om hvilke personopplysninger som er innhentet om deg av Fiskarhedenvillan, helt kostnadsfritt. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille en registerutskrift. Hvis du mener at en opplysning om deg er feilaktig eller misvisende, bør du straks melde fra om dette ved å bruke skjemaet nedenfor.

Hvis du ikke vil at opplysningene dine skal brukes til markedsføring, profilering i markedsføringsformål eller selges videre til samarbeidspartnerne våre, vennligst kontakt oss.Kontakt oss

Kontakt oss vedrørende personopplysningene dine

  • Vi bruker personnummeret ditt til å søke opp adressen din i folkeregisteret. Vi sender deretter utskriften til din folkeregistrerte adresse, for å sikre at opplysningene har blitt sendt til riktig person.