Slik håndterer vi personopplysningene dine

Ved å bestille produkter (katalog og/eller husmodell) blir du kunde hos Fiskarhedenvillan. Kunderegisteret inneholder kontaktopplysninger som du selv har fylt ut, samt informasjon om en eventuell bestilling. Personopplysningene brukes for å levere katalogen du har bestilt, eller for å oppfylle forpliktelsene våre i henhold til avtalen med deg. I tillegg brukes personopplysningene til administrering av tjenestene/leveransen, informasjon, markedsføring av Fiskarhedenvillans varer og tjenester, profilering (dvs. en analyse av deg som kunde for å kommunisere med deg på best mulig måte), statistikk, evaluering og kvalitetssikringsarbeid. Vi kan også komme til å selge personopplysningene dine til samarbeidspartnerne våre.

For at Fiskarhedenvillan skal kunne oppfylle forpliktelsene sine i henhold til avtalen, er det nødvendig at du oppgir de etterspurte opplysningene til oss. Det er også nødvendig for oss å behandle enkelte av personopplysningene dine til statistikk, evaluering og kvalitetssikringsarbeid, som er en berettiget interesse for Fiskarhedenvillan.

Fiskarhedenvillan ønsker å bruke e-post når vi kommuniserer med deg som kunde. Ved å hake av i boksen i bestillingsskjemaet om at du ønsker å motta informasjon om Fiskarhedenvillans produkter via e-post, samtykker du til at personopplysningene dine også brukes til dette formålet.

Hvis du ikke vil at opplysningene dine skal brukes til markedsføring, profilering for markedsføringsformål eller videresalg til samarbeidspartnerne våre, vennligst kontakt oss på dataskydd@fiskarhedenvillan.se. Du kan også bruke funksjonen «Unsubscribe» i utsendelsene våre for å slutte å motta disse.

Personopplysningene dine kan bli behandlet av en såkalt databehandler, som bistår i kommunikasjonen vår med deg. Denne databehandleren kommer da kun til å behandle opplysningene i samsvar med de formålene som personopplysningene dine er samlet inn for. Dette er for eksempel våre agenter, IT-konsulenter, entreprenører og leverandører som trenger opplysningene dine til formålene som er oppgitt her.

Vi kan også komme til å overføre opplysningene dine til tredjeparter dersom lov eller offentlige pålegg gjør dette nødvendig. Personopplysningene dine lagres og behandles på servere i Sverige, innenfor EU/EØS eller i tredjeland. Overføring til tredjeland skjer kun dersom det er lovlig grunnlag for slik overføring, for eksempel til en organisasjon eller virksomhet som er tilsluttet EU-US Privacy Shield. Fiskarhedenvillan oppgir ytterligere informasjon om overføring til tredjeland på forespørsel.

Fiskarhedenvillan kommer til å beholde nødvendige opplysninger så lenge vi har forpliktelser overfor deg i henhold til inngått avtale, samt utover dette så lenge loven krever det (f. eks. regnskapsloven). Vi behandler personopplysningene dine for alle andre formål som er oppgitt her, helt til du trekker tilbake samtykket eller opplyser oss om at du ikke lenger ønsker å bli behandlet, men aldri lenger enn fem år etter at opplysningene dine ble registrert første gang.

Behandlingen av personopplysningene dine i Fiskarhedenvillans kundedatabase skjer med hjemmel i bestillingsavtalen, rettslige forpliktelser og berettiget interesse. Når det gjelder berettiget interesse, bruker vi opplysningene dine for eksempel til å tilpasse kommunikasjonen vår med deg, basert på kjøpene dine.

Behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger er Fiskarhedenvillan. Du har rett til kostnadsfritt å motta informasjon om hvilke personopplysninger Fiskarhedenvillan har innhentet om deg. Fyll ut skjemaet på nettstedet vårt for å bestille en registerutskrift.

Du har også rett til å be om korrigering dersom du mener at en opplysning om deg er feil eller misvisende, eller sletting eller begrensning av behandling (forutsatt at dette er tillatt ifølge loven). For at vi skal kunne gjøre slike tiltak, ber vi deg kontakte oss ved å bruke skjemaet nedenfor. Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysningene dine til Datatilsynet, som er vår tilsynsmyndighet. (www.datatilsynet.no)

Policy for informasjonskapsler (cookies)

 

Om informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som blir lagret på PC-en din av nettstedet du besøker. Du må tillate lagring av informasjonskapsler på PC-en for å få full glede av Fiskarhedenvillans nettsted.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en tekstfil som blir lagret på PC-en din av nettstedet du besøker. Det finnes to typer informasjonskapsler. Den ene lagrer en fil på PC-en din over lengre tid. Den brukes for eksempel til funksjoner som forteller deg om hva som har blitt nytt siden du sist besøkte nettstedet.

Den andre typen kalles øktinformasjonskapsel (session cookie). Når du besøker et nettsted, lagres denne informasjonskapselen midlertidig i PC-minnet, for eksempel for å holde oversikt over hvilket visningsspråk du har valgt. Øktinformasjonskapsler lagres ikke over lengre tid på PC-en, men slettes når du lukker nettleseren.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet vårt. Enkelte funksjoner krever bruk av informasjonskapsler for å fungere, mens andre gjør det enklere for deg å navigere på nettstedet.

Hvordan kontrollerer jeg bruken av informasjonskapsler?

Hvis du ikke ønsker å tillate lagring av informasjonskapsler på PC-en din, eller du vil velge hvilken type informasjonskapsel som skal brukes, kan du endre dette i innstillingene til nettleseren din.

Arkivert 18-12-2020