Våre fritidshus

Å bygge et fritidshus er både stort og veldig spennende. Med Fiskarhedenvillan blir reisen til det nøkkelferdige huset enklere. Alle våre husmodeller har høy kvalitet og komfort som betyr at de fungerer like bra som helårshus eller hytte. Om du ikke finner et hjem som du faller for kan vi skreddersy det perfekte huset for dine behov. Opplev friheten med en riktig husprodusent. Med oss kan du realisere husdrømmen din.

Om våre fritidshus

Et fritidshus er en plass uten stress. En plass der man veksler mellom kvalitetstid med familie og venner og lange rolige kvelder fremfor peisen. Vi hjelper deg å finne det perfekte hjemmet og finnes ved din side for tips og råd under hele husreisen. Les mer om våre fritidshus her.

Uttrykk

Drømmer du om et fritidshus med loft, et minimalistisk funkishus eller en tradisjonell hytte? Hos Fiskarhedenvillan finner du mange husmodeller i ulike stiler som kan tilpasses din personlige stil. Hvordan vil du bo?

Kvalitet

Alle våre ferdige fritidshus bygges med løst trevirke med stort fokus på kvalitet og komfort. Derfor er de et perfekt valg for deg som vil bygge et fritidshus som helårsbolig eller hytte. Velkommen til et riktig hjem!

Storlek

Vi har husmodeller for både små og store familier. Fritidshusene strekker seg fra hus fra under 80 m² til over 180 m² i boareal. Det alle har til felles er at de har generøse oppholdsrom som inspirerer til samvær og avgrensede plasser for hele familien. Allerede i entréen kommer du til å møtes av en herlig romfølelse, lys og harmoni.

Vi hjelper deg

Vi er sammen med deg gjennom hele husreisen i form av både personlig og digital service. Du er hjertelig velkommen til å avtale et personlig møte eller kontakt oss om du har spørsmål. På Fiskarhedenvillan.no kan du skape både moodboards lenket til Pinterestkontoen din og et smart husbudsjett. Vi tar deg til husdrømmen!