SMÅ HUS MED STORE MULIGHETER!

Boligen Mini Suites by Fiskarhedenvillan, med sine 30 m², kan brukes som både enebolig og fritidsbolig. Den har et design man kan være stolt av og en planløsning man kan trives i. Et minihus åpner opp for en enklere livsstil som kan gi mer fritid og frihet til å fokusere på andre aspekter av livet.
 • RIMELIG
  Akkurat det du trenger, hverken mer eller mindre.
 • ENKLERE
  Et minihus gir en enklere livsstil med mer fritid og frihet.
 • ØKONOMISK
  Minihuset krever mindre materiale for bygging, mindre energi for oppvarming og kjøling og lavere vedlikeholdskostnader.
 • BÆREKRAFTIG
  Minihus har mindre karbonavtrykk og redusert energiforbruk.

Opplev Mini Suites by Fiskarhedenvillan på IKEA Forus i Stavanger.

IKEA Forus i Stavanger har satt opp den nøyaktige planløsningen av Mini Suites by Fiskarhedenvillan Comfort 30 m² i sitt varehus.

Se og opplev hvordan interiørdesignerne på IKEA Forus har skapt et funksjonelt hjem på 30 m²! Minihuset er innredet med smart oppbevaring, flerbruksmøbler og plassbesparende løsninger.


Mini Suites By Fiskarhedenvillan: Comfort 30 m²

Modell: Comfort
Bruksareal:30 m²
Antall rom: 3
Hvorav soverom: 2

Pris fra: 559 000 NOK*

*Pris gjelder Fiskarhedenvillans byggesett.
Hva er inkludert i byggesettet? – Se vår leveranseomfang her

Comfort 30 m² med pulttak

Comfort 30 m² med saltak

Arkitektens ord om Comfort 30 m²

Minihuset byr på et gjennomtenkt og plassoptimalisert design. Ved inngangspartiet er det rom for et 1 meter bred, gulv til tak, garderobeskap. Det finnes to soverom; Soverom 2 har plass til en 80 cm bred seng med skuffer under, mens Soverom 1 kan romme en 160 cm bred seng med passasje på alle tre sider, en nisje for et 1 meter bred garderobeskap, samt muligheter for skap på begge sider av sengen og over sengen.

Badet er utformet med plass til dusj, toalett, en 60 cm vask-innredning, og kombinert vaskemaskin/tørketrommel. På kjøkkenet er det plass til fasiliteter som oppvaskmaskin, komfyr, kokeplater, kjøleskap, en lang sammenhengende arbeidsbenk og høye overskap. Stuen er romslig nok for en sofa eller sovesofa, en lenestol og et salongbord. Det er også et område dedikert til et spisebord som kan utvides for å imøtekomme 4 til 5 personer.

Estetisk sett har soverommene og stue/kjøkken store vindusflater, og stuen byr på en dobbeltdør som fører ut til en terrasse. Det stigende pult-taket gir kjøkkenet og stuen en ekstra dimensjon og en forsterket romfølelse. Utover
dette er boligens eksteriør preget av en spennende stående kledning med variabel bredde på panelbordene, og en terrasse med pergola som skaper et innbydende uterom for møblering og beplantning.

Boligens nesten kvadratiske form sikrer færre løpemeter med yttervegger, noe som bidrar til energieffektivitet. Det innvendige volumet av boligen forsterker også denne energivennligheten.

Arkitekten bak Mini Suites, Kjell Reianes

Planløsning - Comfort 30 m²

Mini Suites by Fiskarhedenvillan er et konsept hvor du som kunde ikke kan endre på planløsningen.

Eksteriørbilder

Nå blir det enklere å bygge minihus!

Målet med de nye reglene er å legge til rette for alternative boformer, slik at det blir enklere og mer kostnadseffektivt å bygge mikrohus/minihus. Det endres ikke på kravene til sikkerhet og du må fortsatt søke hos kommunen for å sette opp en slik bolig.

– Ulike boformer er et pluss. Mange som ønsker å bo smått og enkelt har ventet på en endring i regelverket. De nye reglene åpner også for mer egeninnsats i husbyggingen, fordi vi ikke lenger krever bruk av ansvarlig foretak eller uavhengig kontroll ved oppføring, sier direktør i Direktoratet for byggkvalitet Per-Arne Horne i en pressemelding.

Tjen på å bygge!

Minihuset Mini Suite by Fiskarhedenvillan kan med sine 30 m² brukes som både enebolig og fritidsbolig. Minihuset passer også utmerket for å leie ut i annenhånd. På den måten kan du redusere dine kostnader, og over tid til og med tjene penger på ditt minihus. Les mer om hvilke regler som gjelder for det her.

Historien bak Mini Suites

Mini Suites er en liten familebedrift som tilbyr minihus. Konseptet er initiert av sjefsarkitekt og høvding, Kjell Reianes,  som har tegnet hus, hytter, felt og konseptualisert i en mannsalder.

Han har gjennom sin innholdsrike karriere satt sin signatur på store og små boliger/boligfelt i de fleste kriker og kroker i Norges langstrakte land. Denne gangen gjør han det sammen med sin fru Camilla Myrås, datter Susanne Reienes og svigersønn Janove Ottenes.

Kjell Reianes

Camilla Myrås

Susanne Reianes

Janove Ottesen

Foto Mini Suites: Morten Berentsen

Familien har altså brukt de siste årene på å utvikle Mini Suites sammen. Et veldig gøy prosjekt som har bydd på mange kreative møter med mye læring.

«Ikke minst har det gitt oss muligheten til å bli bedre kjent med hverandre på en profesjonell måte. Vi inspirerer hverandre og har fått mer innsikt og respekt for hverandres unike kvaliteter rundt bordet. Vi er superstolte av resultatet og gleder oss veldig til å dele disse optimaliserte små hyttene/husene med dere og ikke minst ta den i bruk selv.»