Våre carports

Å bygge en carport er et billigere alternativ til garasje som kan gjøre stor forskjell. Derfor leverer vi også nøkkelferdige carports til ditt nye hjem. Alle våre carportsbyggesett holder høy kvalitet og kan selvfølgelig kobles sammen med våre hus. Med en koblet carport mener vi at den har inngang direkte fra huset så du ikke behøver å gå ut. Kjør inn bilen, mekk og oppbevar!

Om våre carports

En garasje med carport er veldig populær ettersom flaten kan brukes både til bilen og sykler, mopeder og motorsykler. Det gir dessuten et stilfullt eksteriørt uttrykk. Våre carports holder alltid samme kvalitet som våre hus og i vårt sortiment kan du velge mellom ulike størrelser og stiler. Les mer om våre carports her.

Enkel carport

En bra løsning for deg som bare behøver å parkere en bil. Her kan du velge mellom mange ulike stiler og design.

Dobbel carport

Behøver du en carport for to biler? Da er en dobbel carport en bra løsning. Vi har også dobbel carport med bod som gir deg god plass till oppbevaring.

Carport med bod

Et perfekt valg for deg som ikke bare vil stille inn bilen men også få god plass til å oppbevare vinterdekk, verktøy og arbeidsklær. I vårt sortiment finner du også carport for to biler med bod.

Tak

Carport med pulttak, saltak eller flatt tak? Hos Fiskarhedenvillan finner du carports med mange ulike tak. Uansett hvilken stil du velger så fungerer de like bra i all slags vær og vind.