Mer om våre garasjer

Med Fiskarhedenvillan får du det beste fra to verdener. Takk være ferdige byggesett og god service kan vi gi deg en kostnadseffektiv garasje som kan skreddersys etter dine behov. Våre garasjer holder alltid samme kvalitet som våre hus og i vårt sortiment kan du velge mellom ulike størrelser og stiler. Les mer om våre ferdige garasjer her.

Enkelgarasje

Et perfekt valg for deg som behøver en garasje med plass til en bil. At våre garasjer er godt planlagt og har vindu betyr at det finnes perfekte flater for oppbevaring og et tilfredsstillende lysinnslipp. Velg mellom flere enkelgarasjer i mange ulike design.

Dobbelgarasje

En bra løsning for deg som behøver en stor garasje. Vi har også dobbelgarasje med garasjeloft som gir mye plass til oppbevaring. De kan med fordel leveres med isolering og har god plass mellom bilene.

Garasje med loft

Om du vil ha en garasje med loft skal du velge disse. De har et loft som kan inredes og brukes som rom, hjemmekontor eller oppbevaring. Loftet leveres selvfølgelig med isolering.

Garasje med carport

En garasje med carport er veldig populær ettersom flaten kan brukes både til to biler eller til sykler, mopeder og motorsykler. Det gir dessuten et stilfullt eksteriørt uttrykk.