Opplev friheten med Fiskarhedenvillan

Vi har levert mer enn 6000 hus – alle like forskjellige som familiene som bor der.
Hvordan vil du bo?

Opplev friheten med Fiskarhedenvillan

En Fiskarhedenvilla er mye mer enn bare et hus. Det er et hjem, en trygghet, en plass for livet. Vi vet at du og naboen er forskjellige. Vi vet at du vil være med og skape ditt eget hjem. Fiskarhedenvillan er husleverandøren som lar deg ta avgjørelsen for hvordan ditt framtidige hus skal se ut og hvordan du vil bygge det. Det er vår definisjon av frihet.

Det begynner ofte med en husvisning

Det første steget mot ditt nye hus begynner oftest med å besøke en av våre kunders hus på en husvisning. Velkommen till våre visninger, her kan du ta og kjenne på et ekte ferdigbyg hus.

Hvilket hus vil du bygge?

Hos Fiskarhedenvillan kan du velge helt selv hvordan ditt hus skal se ut. Du vil kanskje ha et 3-etasjeshus, eller et hus for skrå tomt med pool på taket? På siden Husmodeller kan du finne inspirasjon blandt noen av våre modeller som vi har tatt frem, men du kan også komme til oss med en skisse på en serviett.

Bygg hus med en ekte husleverandør

Siden 1993 har vi bygd løsvirkehus sammen med over 6000 unike kunder. Vi tror på at kvalitet ikke kommer på løpende bånd, det bygges planke for planke. Våre agenter, din husekspert, kan svare på alle mulige spørsmål som for eksempel entreprenører, hustyper og planløsninger

Hvor mye kan huset koste?

Tomtens forutsettninger, dine tilvalg og hvordan du velger å bygge ditt hus er noen av de sakene som påvirker prisen. Jobb med et eget husbudsjett i vårt gratis husbudsjettverktøy. Om det virker for vanskelig kan du alltid kontakte en agent som gjør jobben for deg, helt betingelsesløst.

Jeg er her for deg

Opplev friheten!

Bli bedre kjent med oss og finn ut hva vi definerer som frihet.