Tidlös 03

Tidlös 03 er et halvannen etasjes hus med hele fem soverom og god plass til en stor familie. Fasadenes stilrene uttrykk, med inngangspartiet som er tydelig markert av et ekstra takutspring og stående panel, gir huset et moderne preg.

Innvendig Flate: 165.6m²
1 etasje: 92.8m²
2 etasje: 72.8m²
Antall rom: 7
Antall soverom: 5
Takvinkel: 45°
Pris: 1 582 004 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Tidløs 03 og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Her kombineres praktiske flater, som vaskerommet med groventré og et stort garderoberom, med en åpen planløsning mellom stue og kjøkken. Toalettet med dusj er plassert i entreen for enkel adkomst fra hele underetasjen. I forlengelsen av stuen finner du et soverom som kan brukes som arbeidsrom eller bibliotek, eller integreres som en del av stuen. Allrommet i overetasjen har flotte takvinduer som slipper inn mye dagslys. Dette blir yndlingsstedet til barna i familien når de trenger et sted å slappe av og være sammen med venner. Fra allrommet er det adgang til et bad med plass til både dusj og badekar. I tilknytning til det store soverommet er det et sjenerøst garderoberom som kan innredes som en walk-in-garderobe. Her er det også to soverom som passer perfekt til familiens yngste medlemmer”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Tidlös 03

Kontakt oss i dag