Husets indre er kledd med tre. Den varme teksturen i treet skaper en helt spesiell atmosfære som gir husets utradisjonelle planløsning karakter.

De utradisjonelle trekkene ved konstruksjonen skaper små rom i rommet, med finurlige detaljer som for eksempel at stuen har en plassbygd sofa og en trapp som overrasker med at det første trinnet er en avsats ved siden av sofaen.

Trappen leder opp til et helt spesielt sted i huset – to koselige loft som hektes sammen av en bro som leder over stuen. Her kan du stå og skue ut over den åpne stuen. Kontrastene mellom lys og skygge, det gjennomsiktige og det lukkede, gir en magisk atmosfære. Naturen trekkes inn fra begge sider gjennom de store vinduspartiene i stuen, og visker ut grensen mellom ute og inne. Hver årstid gir rommet en egen atmosfære.

Friis & Moltke 02

To funksjonelle romkjerner – plassert på hver sin side av et lyst, åpent allrom – skaper ny romslighet. Rom til å leve i. Her er åpenhet, kontraster og overraskelser.

Utvendig flate213 kvm
1 etasje176 kvm
2 etasje37 kvm
Antall rom7
Antall soverom4
Takvinkel18

Planløsning

Friis & Moltke 01

Til Friis & Moltke 01

Friis & Moltke 03

Til Fris & Moltke 03

SE VÅRT SAMARBEID MED CLAESSON, KOIVISTO OG RUNE

I forbindelse med vårt 20-års jubileum i 2013 inngikk vi et unikt samarbeid med den svenske designertrioen Claesson, Koivisto og Rune.

Les mer