Tranan

Med sine klassiske proporsjoner og det innbygde vindfanget er Tranan drømmen for mange familier. Her forenes gammeldags sjarm med dagens krav til estetikk og funksjon. Huset har tydelige romavgrensninger, men likevel oppleves planløsningen som åpen og luftig, siden flere av rommene ligger på rekke. Etasjene bindes effektfullt sammen av en lyssjakt.

Innvendig Flate: 175.2m²
1 etasje: 93.4m²
2 etasje: 81.8m²
Antall rom: 7
Hvorav soverum: 4
Takvinkel: 34°
Pris: 2 304 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Trappeavsatsen er litt bredere enn selve trappen for å skape en romsligere følelse og god kommunikasjon mellom de to etasjene. I overetasjen blir du møtt av det romslige allrommet med tilhørende balkong ut mot forsiden av huset. Entreen har også en naturlig, liten gang til vaskerommet med groventré samt til et toalett med dusj. Kjøkken og stue ligger naturlig tilknyttet entreen med tydelige romavgrensninger, men med en ganske åpen planløsning. I forbindelse med stuen er det et rom som gjerne kan brukes til gjeste- eller arbeidsrom.”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Tranan

Kontakt oss i dag