Spoven

Spoven er et hus med ordentlig herregårdsfølelse og som vekker assosiasjoner til forrige århundreskiftes arkitektur. Tidstypiske detaljer som paneler, sprosser, halvmånevinduer og takdekorasjoner forsterker følelsen. Takhøyden i første etasje er 2,6 m og de høye vinduene gir et sjenerøst lysinnslipp og en fantastisk romfølelse.

Innvendig Flate: 195.6m²
1 etasje: 104.3m²
2 etasje: 91.3m²
Antall rom: 6
Hvorav soverum: 4
Takvinkel: 37°
Pris: 3 041 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Rett innenfor de innbydende dobbeltdørene møtes man av en staselig entré som er åpen over to plan i hele sin bredde og den vakre trappen som leder opp til andre etasje. I tilknytning til entreen er kjøkken og spisestue som strekker seg tvers gjennom huset. I rekke med spisestuen ligger den svært romslige stuen som med sjenerøse vindusflater åpner opp rommet mot hagen. Den vakre doble glassdøren leder ut til den overbygde uteplassen på baksiden. Fra entreen er det adgang til toalettet med dusj og det praktiske vaskerommet som også fungerer som separat groventré. Trappen leder deg opp i andre etasje og den svært effektfulle innvendige balkongen. Her oppe er det fire soverom, der tre av dem har sjarmerende takkarnapper og det største soverommet en deilig balkong ut mot hagen. Boplanet kan også by på to skikkelige garderoberom som egner seg for å henge vekk sesongens klær. Badet er lyst og romslig og tilbyr absolutt alt man kan ønske seg av et moderne bad”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Spoven

Kontakt oss i dag