Måsen

Måsens vakre eksteriør taler for seg selv. Når man kommer inn gjennom ytterdøren, oppleves huset som luftig, mye på grunn av gjennomsynet ut til hagen. Mønsåstaket gir stuen en herlig romfølelse som forsterkes ytterligere av det høyt plasserte, runde vinduet øverst på gavlveggen.

Innvendig Flate: 168.9m²
1 etasje: 107.3m²
2 etasje: 61.6m²
Antall rom: 7
Hvorav soverum: 4
Takvinkel: 45°
Pris: 2 522 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Mønsåstaket gir stuen en herlig romfølelse som forsterkes ytterligere av det høyt plasserte, runde vinduet øverst på gavlveggen. En peisovn kan med fordel plasseres på motsatt side av gavlveggen, med ryggen mot trappen. Da kan får du utnyttet varmen fra peisovnen enda bedre, også i overetasjen. Trappen er praktisk plassert midt i huset, hvor den fungerer som et vakkert møbel som er synlig fra hele oppholdsområdet og entreen. I overetasjen ligger allrommet, som har full takhøyde utover i karnappet, samt to fine barnerom og et foreldresoverom med åpent påkledningsrom. I andre etasje er det også et romslig baderom med et takvindu som slipper inn mye lys. I baderommet er det om ønskelig plass til både badekar og dusj”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Måsen

Kontakt oss i dag