Briljanten

Briljanten er et enetasjes hus med en særpreget moderne karakter der eksteriøret preges av et dynamisk linjespill. Bygningens to fløyer balanseres av midtskipets rene flater. Det inntrukne inngangspartiet med takoverspring harmonerer med det rene formspråket.

Innvendig Flate: 165.6m²
1 etasje: 165.6m²
Antall rom: 7
Antall soverom: 3
Takvinkel: 27°
Pris: 1 793 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Briljanten og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Briljanten er like dynamisk på innsiden som på utsiden. Spiseplassens mønsåstak går over i skråtaket i stuen og er et tydelig eksempel på hvordan husets utvendige karakter gjenspeiles innvendig. Planløsningen domineres av romslige fellesområder som på en naturlig måte binder hele bygningskroppen sammen. Fra allrommet i den private delen av huset ligger entré, kjøkken med spiseplass og stue på rekke og rad med uforstyrret utsyn. Hvert rom har sin egen karakter som tar over der det forrige rommet slutter. Utover en åpen planløsning med store vindusflater og effektfulle takvinkler kan Briljanten by på en adskilt fløy der de yngre kan være for seg selv, et praktisk plassert vaskerom som kan fungere som groventré og en hovedsoveromsdel med romslige flater. Både stuen og hovedsoverommet har vakre doble glassdører som fører ut i hagen”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Briljanten

Kontakt oss i dag