Berguven

Berguven er et praktfullt toetasjes hus for skrå tomt – en pryd for enhver tomt som har de rette forutsetningene. Huset har alt man kan ønske seg av en moderne bolig, som mye lys, god plass, sjenerøse fellesområder, mange soverom, et eget avslapningsområde og en herlig terrasse med tak over.

Innvendig Flate: 244.2m²
1 etasje: 117m²
2 etasje: 127.2m²
Antall rom: 7
Hvorav soverum: 5
Takvinkel: 27°
Pris: 3 171 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Fra det storslagne og klart definerte inngangspartiet kommer man inn i den innbydende entreen med et effektfullt mønsåstak som strekker seg tvers gjennom huskroppen og slutter i allrommets store vindusområde. Legg spesielt merke til de vakre, halvmåneformede vinduene som er plassert over entrédøren og vinduene i stuen, som forsterker spillet av lys i mønsåstaket. I det skrå planet er den store stuen med en deilig innglasset svalgang med to terrassedører ut til hagen. Med tilgang fra stuen er det et separat toalett og et romslig avslapningsområde med mulighet for å sette inn en deilig badstue for total avslapning”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Berguven

Kontakt oss i dag