Bli inspirert av våre husnyheter!

Vår nye huskatalog har kommet med masse spennende nyheter! Her kan du bestille den allerede nå: BESTILL KATALOG
Alle våre husmodeller kan endres og tilpasses for å oppfylle akkurat dine behov. Så se på dem som en inspirasjon eller en start, og spør deg selv – hvordan ønsker jeg at mitt hus skal se ut?

Spektrum

Spektrum er et iøynefallende hus. De forskjellige delene av grunnplanet ligger effektfullt forskjøvet over en solid sokkeletasje og gir en dynamisk opplevelse av huset. Dramatisk utkragede partier og en inntrukket og skjermet terrasse forsterker følelsen.

Skimra

Skimra er en landlig drøm i stilren og moderne drakt. Den smale, vinklede huskroppen gir fantastiske muligheter for et trivelig utemiljø med direkte kontakt fra store deler av huset.

Sidus

Sidus er en elegant villa med et minimalistisk formspråk, tydelig inspirert fra både nordisk og søreuropeisk moderne villaarkitektur. Inngangspartiet og hagefasaden er innrammet av vegger og tak, noe som gir en myk overgang mellom husets indre og ytre kvaliteter.

To nye hyttemodeller

Valsan

Valsan er et fritidshus i kubistisk minimalisme som smelter diskré inn i omgivelsene. De innvendige flatene er som skapt for avslappende dager nær naturen. Store vindusflater og god takhøyde gir en lys og luftig atmosfære i husets fellesrom.

Runn

Runn er et moderne og stilig låvehus med en effektfullt innrammet gavl med store vindusflater. Runn passer like godt på fjellet som ved sjøen eller omgitt av vakker innlandsnatur. Gavlens innramming skaper utvendig romslighet, samtidig som den skjermer vinduene mot både regn og direkte sollys i de varmeste timene i døgnet.

To oppdaterte husmodeller!

Tranan

Med klassiske proporsjoner og det innebygde vindfanget er Tranan drømmen for mange familier. Her forenes gammeldags sjarm med dagens krav til estetikk og funksjon. Huset har tydelige romavgrensninger, men likevel oppleves planløsningen som åpen og luftig siden flere av rommene ligger på rekke. Etasjene bindes effektfullt sammen av en lyssjakt.

Lommen

Lommen är ett stilfullt 1-planshus som med sin H-form skapar fantastiska möjligheter för utomhusmiljön. Fönstersättningen ger huset en spännande karaktär såväl invändigt som utvändigt. Huset har en separat barn- & ungdomsdel med både allrum och eget badrum. Det integrerade garaget nås invändigt via den väldisponerade tvättstugan.