Bli inspirert av våre nye husmodeller!

Vår nye huskatalog har kommet med masse spennende nyheter! bestill vår huskatalog hjem allerede i dag.

Alle våre husmodeller kan endres og tilpasses for å oppfylle akkurat dine behov. Så se på dem som en inspirasjon eller en start, og spør deg selv – hvordan ønsker jeg at mitt hus skal se ut?

Ljungeld

121.3m²

Ljungeld forener skandinavisk byggetradisjon med trendy minimalisme i et hus som uttrykker både funksjon og tidløs eleganse. Det bratte skråtaket og yttervegger ikledd stående panel er karakteristisk for hustypen.

Solstorm

128.8m²

Solstorm er mange barnefamilier sin store husdrøm!  Her finnes praktiske detaljer som et overbygd inngangsparti, et kjøkken med gode arbeidsflater og en separat del for barna med egen stue. Huset har et tidløst formspråk som gjør seg like godt på landet som i villastrøket.

Aura

145.5m²

Aura er et elegant hus med særpreg som skiller seg ut i mengden. Huskroppen består av tre rektangulære deler som sammen gir et slående ytre og et funksjonelt indre. Den midterste delen av huset rommer praktfulle oppholdsrom med en takhøyde på 3,4 meter, gavler i glass samt takvinduer som slipper inn behagelig dagslys. Husets vegger og tak er forlenget for å skape skjermede utemiljøer i flere retninger.

Skymning

152.8m²

Skymning er et 2-etasjes hus med klassiske proporsjoner. Et stilfullt minimalistisk design gir huset et tidløst preg. Det innbydende inngangspartiet ønsker deg velkommen hjem og gir samtidig le mot vind og vær.

Eldfall

153.4m²

Eldfall er et 2-etasjes hus som takket være sin utforming kan plasseres på smale og avsidesliggende tomter med dårlig framkommelighet. Fasaden er utformet med presisjon for at vinduene skal optimalisere siktlinjer og samtidig gi huset en elegant karakter.

Luna

161.3m²

Luna er et kubistisk hus som utstråler diskré eleganse. Den kvadratiske formen gjør at modellen egner seg for skrå eller små tomter, eller der man ikke vil at huset skal bli et dominerende innslag i naturen.

Mirage

169.7m²

Mirage er et stilrent 1.5-etasjes hus der tradisjonelle proporsjoner møter et trendy minimalistisk formspråk. Detaljer som et tilbaketrukket inngangsparti, takvindu samt en karakteristisk vindusplassering gir huset et moderne preg.

Månsken

171.4m²

Månsken er et minimalistisk hus med landlig preg som egner seg til en skrå tomt. Fasadens rene linjer og inngangspartiets særegne vinkler balanseres av det bratte skråtaket som sammen med et skrånende terreng vekker oppsikt.

Oppdaterte husmodeller!

Briljanten

Briljanten er et 1-etasjes hus med et tydelig moderne preg. Eksteriøret fremheves av et dynamisk linjespill der husets to fløyer balanseres av midtdelens rene linjer. Det tilbaketrukne inngangspartiet skaper en naturlig overbygd entré uten å motvirke det rene formspråket.

Koltrasten

Koltrasten er et 2-etasjes vinkelhus som har et tydelig preg av tidlig 1900-tallet med sine sprossevinduer, doble verandadører og takdekorasjoner. Inngangspartiet er skjermet i en vinkel mellom husets seksjoner. Den kompakte utformingen gjør at huset også egner seg for noe mindre tomter.

Atrium

Atrium er huset som på alvor visker ut grensene mellom ute og inne. Straks du setter fot på innsiden åpenbares et spektakulært syn – en sømløs siktlinje strekker seg tvers gjennom det unike atriet, videre gjennom stuen og ut til hagen i enden av huset.

Domherren

Domherren er et 1-etasjes hus med et herregårdspreg som forsterkes av et praktfullt overbygd inngangsparti, vakker panelstruktur og en symmetrisk fasade. Midtskipets skråtak skaper en romslig atmosfære. Bygningens symmetriske utforming gjør det mulig å speile de ulike delene uavhengig av hverandre utifra for eksempel beliggenhet, utsikt og vei.

Falken

Falken er et romslig 2-etasjes hus i New England-stil med karakteristiske detaljer som tett sprossede vinduer, liggende panel og et storslått inngangsparti. På innsiden møtes du av en lys og luftig planløsning med sjenerøs takhøyde. Samtlige oppholdsrom omgis av et behagelig dagslys takket være vinduer i flere retninger.