Bli inspirert av våre nye husmodeller!

Vår nye huskatalog har kommet med masse spennende nyheter! bestill vår huskatalog hjem allerede i dag.

Alle våre husmodeller kan endres og tilpasses for å oppfylle akkurat dine behov. Så se på dem som en inspirasjon eller en start, og spør deg selv – hvordan ønsker jeg at mitt hus skal se ut?

Lysglimt

130m²

Lysglimt er et hus for den designinteresserte. Det asymmetriske saltaket og huskroppens seksjoner gir huset en interessant form. Takets utforming egner seg godt for solceller og takvinkelen kan enkelt tilpasses for å skape gunstige forutsetninger for akkurat din tomt. Det overbygde inngangspartiet er praktisk og designet for å matche resten av huset.

Halo

245.1m²

Halo er et stilfullt 2-etasjes hus i minimalistisk design som utstråler funksjon og nøktern eleganse. Diskré nisjer gir dybde til fasaden og skaper behagelige steder i grenselandet mellom ute og inne. Balansen mellom åpent og lukket er nøye planlagt for å gi Halo sitt eksklusive uttrykk.

Gnistra

144.9m²

I Gnistra finner barnefamilien et hjem! Her kombineres praktiske løsninger for en smidig hverdag med arkitektoniske kvaliteter som setter en gullkant på livet. Hva med en entré med en stor garderobe som rommer hele familiens yttertøy i kombinasjon med lange ubrutte siktlinjer og et skråtak som gir romfølelse og karakter til interiøret?

Eklips

128.6m²

Eklips er tomannsboligen som skiller seg ut fra mengden gjennom små detaljer som gir huset mye personlighet. Det stående og liggende panelet og skiftende takfall gir Eklips et dynamisk eksteriør. Dette i kombinasjon med kvadratiske vinduer og helglasset balkongdør fremhever husets moderne uttrykk.