To spennende nyheter i årets huskatalog!

Endelig er den nye huskatalogen her. Du kan bestille katalogen helt gratis, eller lese den online – allerede i dag!

Slik beskriver Andreas Nordström, ansvarlig arkitekt, de nye husmodellene: «I år presenterer vi to helt nye husmodeller i den svært populære låvehusstilen. Et viktig mål for meg med denne huskolleksjonen er at alle som blar gjennom vår katalog eller leser på våre nettsider, skal kunne finne noe som føles rett for dem, uavhengig av deres forutsetninger, personlige preferanser eller behov.»

Alle våre unike husmodeller kan endres og tilpasses for å møte akkurat dine behov. Se på dem som inspirasjon, et startskudd, og spør deg selv – hvordan vil jeg at mitt hus skal se ut?

Elmseld

194.8m²

Elmseld er designet for et liv i nær kontakt med omgivelsene og omkringliggende natur. Sjenerøse vinduspartier visker ut grensene mellom ute og inne, og tunet skaper et intimt utemiljø med direkte tilknytning til store deler av huset. Den overbygde balkongen fungerer som en forlengelse av stuen og inviterer til stemningsfulle middager i solnedgangen.

Lyn

160.1m²

Lyn er et stilrent 1.5-etasjes hus med elegante fasader og en veldisponert planløsning. Som husets midtpunkt bidrar trappen til en praktisk flyt og harmoni mellom de ulike etasjene. Doble dører i helglass og et forseggjort vindusarrangement skaper en unik overgang til hagen og bader boligens interiør i vakkert dagslys.