Messekonkurransen 2022 - Vinn ditt nye hjem

Har du byggeplaner eller drømmer om eget hus? Da er premien i årets messekonkurranse midt i blinken for deg! På Boligmesse kan du vinne et helt hus til en verdi av hele 1,7 millioner kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å scanne QR-koden på konkurranseveggen når du besøker Boligmesse - og registrere deg som deltaker. Huset leveres som komplett byggesett.

Hver messesøndag gjennom 2022, trekkes én lokal delfinalist. Delfinalisten offentliggjøres på scenen, og kontaktes om vedkommende ikke er til stede. Derfor må du registrere deg på konkurransesiden. Dette gjør du via en QR-kode inne i messehallen.

Premien
Vinneren får ett komplett husbyggesett av huset Solstorm. Vi jobber med kjente kvalitetsleverandører, og alle våre byggesett er konstruert som lavenergihus. Huset Solstorm har store visuelle kvaliteter gjennom et tidløst formspråk. Overbygd inngangsparti, kjøkken med gode arbeidsflater og en separat del for barna, gjør huset praktisk for barnefamilien.

Solstorm

Solstorm er mange barnefamiliers store husdrøm! Her finnes praktiske løsninger som et overbygd inngangsparti, et kjøkken med gode arbeidsflater og en separat del for barna med egen stue. Huset har et tidløst formspråk som gjør seg like godt på landet som i villastrøket. Innvendig flate: 128,8 m2. Antall rom: 5 Antall soverom: 3. Takvinkel 30° Premien leveres som byggesett.

Vilkår og betingelser for deltakelse i Boligmesse-konkurransen 2022

– Vinneren trekkes blant delfinalistene fra årets 20 Boligmesser i november 2022. Forbehold om tidspunkt for finaletrekning. Aldersgrense 18 år. Ved å delta i konkurransen, godtar du at vi bruker dine kontaktopplysninger til å kontakte deg om du vinner, samt å invitere deg til fremtidige boligmesser i ditt område.

– Ansatte i Compass Fairs (CF), personell og bedrifter engasjert av CF, samt foreldre, barn, søsken og livsledsager til disse, og messens utstillere, kan ikke delta i konkurransen. Vinneren forplikter seg til å stille opp på bilde for CF eller ved eventuelle henvendelser fra presse.

– Premien består av et komplett byggesett av hustypen Solstorm. Vinneren kan oppgradere premien til en dyrere versjon av byggesett Solstorm eller et annet dyrere byggesett fra Fiskarhedenvillan mot et tillegg. Eventuelt ønske om verdimessig nedgradering av premien, frigjør ingen form for økonomisk kompensasjon.

Kontakt oss i dag