For oss på Fiskarhedenvillan er det viktig å minske spredningen og verne om både våre ansatte og våre kunder. Vi tilbyr digitale møter istedenfor fysiske til alle dere som har booket inn et møte med oss, eller for dere som vurderer å kontakte oss for første gang. Vi følger regjeringens og myndighetenes anbefalinger om minst mulig kontakt, men har verktøy tilgjengelig både for våre ansatte og dere kunder slik at vi kan treffes digitalt den neste tiden. Det er derfor fortsatt mulig å virkeliggjøre drømmen om nytt hus fra oss. Vi må alle sammen hjelpe hverandre med å minske spredningen og samtidig få hverdagen til å fungere.

Har du spørsmål eller ønsker du å avtale et møte med oss, send en mail til: info@fiskarhedenvillan.no

HVORDAN PÅVIRKES FISKARHEDENVILLAN?
Akkurat nå så leverer vi like mange hus som vanlig og vi opplever ingen direkte problemer hos oss. Men vi forbereder oss for det verste og håper på det beste. Vi har tatt fram en massiv beredskapsplan som er klar til å settes i bruk om myndighetene plutselig endrer på sine anbefalinger eller om smitten starter å bre seg blant våre medarbeidere. Fiskarhedenvillan har en stabil økonomi og en sterk likviditet.

VÅRE LEVERANDØRER?
I dag er det ingen av våre leverandører som har noe problemer med å levere det som vi bestiller av dem. Vi er i tett dialog med samtlige og kommer til å oppdatere informasjonen her om noe skulle endres.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE/ENTREPRENØRER?
Akkurat nå så har vi ingen problemer i forbindelse med coronaviruset og de entreprenører som normalt bygger våre hus.