Topasen

Dette huset skiller seg ut i mengden, både utvendig med de spennende takene på ulike nivåer og innvendig med den herlige romfølelsen. Det skjermede inngangspartiet under tak er praktisk og gir et lunt og innbydende inntrykk når det er opplyst om kvelden.

Innvendig Flate: 140.4m²
1 etasje: 140.4m²
Antall rom: 5
Hvorav soverum: 3
Takvinkel: 18°
Pris: 2 049 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Kikker man inn gjennom vinduet ved siden av inngangsdøren, aner man de fire elegante, kubeformede vinduene på den borterste kortveggen. Disse vinduene er svært karakteristiske for hele huset. Innenfor døren gir det høye skråtaket som strekker seg gjennom oppholdsområdet og hele høyre side av huset, en fantastisk romfølelse. Oppholdsområdet er en åpen løsning, og de store vindusflatene åpner opp mot uteplassen og hagen utenfor. Med en peisovn mellom stue og kjøkken blir det riktig koselig stemning. Det ligger to fine barnerom rundt et populært medierom/allrom. Her er det plass til alt fra TV-spill og datamaskin til symaskin og sovesofa til overnattingsgjester. Foreldredelen er stor og har egen utgang til uteplassen, privat baderom og et påkledningsrom”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Topasen

Kontakt oss i dag