Tidlös 05

Tidlös 05 er et moderne toetasjes hus med mye karakter, som lett får plass på en relativt liten flate. Lyssjakten i entreen skaper romfølelse og vekker nysgjerrigheten allerede når du åpner ytterdøren.

Innvendig Flate: 151.2m²
1 etasje: 75.6m²
2 etasje: 75.6m²
Antall rom: 6
Antall soverom: 4
Takvinkel: 20°
Pris: 1 488 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Tidløs 05 og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Garderoberommet er en praktisk detalj som gjør det mulig å holde entreen fri for sko og yttertøy. Fra entrédøren har du fri sikt gjennom huset og videre ut i hagen gjennom de store stuevinduene og glassdøren ut til terrassen. Kjøkken og stue strekker seg i hele husets lengde, og kjøkkenøya, som er inkludert allerede i husets standardutførelse, avgrenser rommets ulike funksjoner tydelig. Vaskerommet med groventréfunksjon er praktisk plassert ved siden av kjøkkenet og fungerer som en naturlig forbindelse til parkeringsplassen eller en garasje ved siden av huset. Soverommet i sokkeletasjen funger også utmerket som arbeids- eller gjesterom. Overetasjen nås via den effektfulle trappesjakten i entreen, der trappen er vendt inn mot stuen og bidrar til god flyt i huset. Her oppe er det tre soverom med gode oppbevaringsmuligheter, og der det største soverommet har walk-in-garderobe.”

3D Visning
3d icon

Kontakt oss i dag