Tidlös 01

Tidlös 01 er et enetasjes hus med stilren, moderne karakter der en interessant dynamikk oppstår mellom fasadenes rene linjer og de karakteristiske pulttakene. Planløsningen på 131,5 m2 rommer både sjenerøse fellesområder og tydelig avgrensede rom for de ulike familiemedlemmene.

Innvendig Flate: 131.5m²
1 etasje: 131.5m²
Antall rom: 5
Antall soverom: 3
Takvinkel: 23°
Pris: 1 307 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Tidløs 01 og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Kjøkken og stue utgjør sammen en deilig åpen flate på drøyt 40 m², som går tvers gjennom hele huset. Bare fantasien setter grensen for hvordan området skal disponeres med sittegrupper, pyntegjenstander og spisestuemøbler. Hovedsoverommet er forsynt med eget bad, mens barne- og ungdomsdelen av huset deler et toalett med dusj. Fellesrommet gir en følelse av at barna har sin egen del av huset som de kan benytte uforstyrret, og er et perfekt sted for lek, samvær og TV-titting. I entreen er det en praktisk garderobe hvor det er enkelt å henge vekk ytterklærne både til hverdags og fest. Vaskerommet er praktisk plassert ved siden av kjøkkenet og kan også fungere som groventré. Til vaskerommet hører det også et garderoberom som gir gode oppbevaringsmuligheter ”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Tidlös 01

Kontakt oss i dag