Siljan

Siljan er et hus for skrå tomt og i så måte tegnet for å passe inn på fjellet. Det første som møter deg, er en veranda i inngangspartiet beskyttet mot vær og vind og en praktisk bod som passer utmerket til skiutstyr. Siljan har to store, overbygde balkonger som gjør at du kan bruke dem i alle værforhold.

Innvendig Flate: 180.7m²
1 etasje: 83.6m²
2 etasje: 77.3m²
Antall rom: 6
Hvorav soverum: 4
Takvinkel: 27°
Pris: 2 569 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Entreen er stor og gjør det mulig for flere å stå og kle på seg skiklær og snøre skistøvlene samtidig. Utsikten er storslagen med en storstue som reiser seg over to etasjer. Et stort og deilig kjøkken for store frokoster og middager. Storstuen er i vinkel slik at den kan møbleres i to avslappende deler. Går man opp trappen, møtes man av et deilig loft som kan benyttes på mange forskjellige måter, for eksempel som lekerom, gjesterom, TV-rom eller et hjemmekontor. Tar man trappen ned fra inngangsetasjen, kommer man til sove- og avslapningsdelen som bindes sammen av et stort allrom som passer fint som TV-/spillrom for barna. Dusjen og badstuen kommer til å gjøre det til et avslapningsområde der du kan koble helt av. Siljan er et hus med mange anvendelsesmuligheter for den store familien eller to familier som gjerne vil tilbringe fridagene sammen. Flere rom som gir mulighet for å trekke seg tilbake slik at det passer for flere generasjoner uten at man forstyrrer hverandre. Et optimalt hus for fjellet, men som med fordel også kan bygges i andre deler av landet. ”

3D Visning
3d icon

Kontakt oss i dag