Sidensvansen

Sidensvansen er et enetasjes hus med masse karakter og imponerende plass, som takket være gavlpartiet i glass lar lyset flomme inn. Den store altanen med takoverheng er som skapt for hyggelige sammenkomster i sommerhalvåret.

Innvendig Flate: 124.8m²
1 etasje: 124.8m²
Antall rom: 4
Antall soverom: 3
Takvinkel: 23°
Pris: 1 652 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Sidensvansen og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Allerede når du kommer inn i entreen, aner du husets romslighet, lys og harmoni. Inspirasjonen er hentet fra finsk og nordsvensk arkitektur, og den store glassfasaden skaper samspill mellom inne og ute. Du kommer direkte inn i fellesområdene i huset, og møtes av en åpen planløsning som inviterer til samvær. Der har huset et åstak som skaper en imponerende romfølelse, og som sammen med gavlpartiet i glass lar lyset flomme inn. Kjøkkenet med sitt unikt utformede karnapp forsterker opplevelsen av lyse flater. Den store takhøyden går igjen i husets store bad og gir det en deilig spafølelse. Også vaskerommet er romslig og har en egen dør ut i hagen. Som kjøkken og stue har også to av de tre soverommene åstak som skaper ekstra rom og en følelse av luksus. Den romslige konstruksjonen med alt på et plan gjør at planløsningen kan tilpasses en ung familie eller et seniorpar”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Sidensvansen

Kontakt oss i dag