Sälen

Sälen har både en del med to leiligheter og en med en leilighet, noe som bidrar til å gi det en spennende fasade. Du kan med fordel velge et panel etter egne preferanser og egen smak – hvorfor ikke blande forskjellige paneler? Ved inngangen møtes du også av et beskyttende tak og en praktisk utebod.

Innvendig Flate: 111.6m²
1 etasje: 75.6m²
2 etasje: 35.8m²
Antall rom: 4
Hvorav soverum: 3
Takvinkel: 27°
Pris: 1 908 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Når man kommer inn i huset, merker man romfølelsen i stuen og kjøkkenet, som har mønsåstak. Det er et vindusparti i kortveggen som følger mønsåstaket helt opp til mønet. Det er plassert en badstue i toalettrommet, der det også er en dusj. Bytter man ut vinduet med en terrassedør, er det enkelt å gå ut vinterstid og rulle seg i snøen. Trappen opp er bygd inn og med oppbevaring for å ta vare på plassen i alle kriker og kroker. Vel oppe i toppetasjen møtes man av to større soverom og et stort bad. Sälen er et typisk hus som passer inn flere steder enn på fjellet. Det er enkelt å få et unikt hus avhengig av hvilken type panel, fargevalg og sprosser du liker best. Trenger man flere rom, så finnes det muligheter for enkelt å bygge på en vinkel eller forlenge Sälen.»”

3D Visning
3d icon

Kontakt oss i dag