Porfyren

Porfyren er et toetasjes hus som med sitt kubistiske formspråk er tydelig inspirert av 30-tallets funkis. Den kvadratiske bygningskroppen bidrar til effektiv utnyttelse av planløsningen, samtidig som den også egner seg for mindre tomter. Underetasjen har en luftig takhøyde på 2,6 m.

Innvendig Flate: 160.5m²
1 etasje: 81m²
2 etasje: 79.5m²
Antall rom: 6
Antall soverom: 4
Takvinkel:
Pris: 2 164 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Sparven og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Innvendig domineres planløsningen av romslige fellesområder med spennende vindusplassering som skaper et livlig spill av dagslys. Romfølelsen forsterkes ytterligere av at sokkeletasjen allerede i standardutførelsen har en takhøyde på 2,6 m. Den innglassede trappesjakten er en interessant detalj som gir Porfyren særpreg. I tillegg til den åpne planløsningen mellom kjøkken og stue har sokkeletasjen et veldisponert toalett med dusj, et lyst soverom og et praktisk plassert vaskerom som også fungerer som groventré. Fra det store allrommet i overetasjen er det adgang til tre soverom med gode oppbevaringsmuligheter, et skikkelig garderoberom og et bad med mulighet til å legge til en badstue for maksimal nytelse! Det store soverommet har et eget garderoberom som med fordel kan innredes som walk-in-garderobe. Alle rom har svært godt lysinnslipp gjennom de mange vinduene. Allrommet og ett av soverommene har franske balkonger som standard”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Porfyren

Kontakt oss i dag