Onyxen

Onyxen er et stilrent hus med moderne karakter og er tilpasset skrå tomt. Pulttakene og den gjennomtenkte plasseringen av vinduene gir huskroppen et dynamisk formspråk som forsterkes av den store og delvis overbygde terrassen.

Innvendig Flate: 191.8m²
1 etasje: 95.9m²
2 etasje: 95.9m²
Antall rom: 7
Hvorav soverum: 4
Takvinkel: 14°
Pris: 2 614 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om husmodellen og se inspirerende bilder av hvordan andre kunder har bygd denne. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Den lyse og romslige entreen byr på fri sikt tvers gjennom stuen og de store vinduspartiene som vender ut mot balkongen og omgivelsene utenfor. Sokkeletasjens store oppholdsrom sammen med de store vindusflatene og det skrånende innertaket i stuen gir en følelse av lys, rom og karakter. Den sentralt plasserte trappen binder på en naturlig måte sammen etasjene og lager et naturlig bevegelsesmønster i huset. De fire soverommene i Onyxen gir deg svært gode oppbevaringsmuligheter, to av dem i egne garderoberom. Allrommet i sokkeletasjen egner seg godt til TV-titting og lek. Til vaskerommet hører det et praktisk garderoberom som er passende til for eksempel oppbevaring av sesongens klær eller oppbevaring av håndklær og sengetøy. Fra groventreen, som gir gode muligheter for å henge av seg, kan du gå ut i hagen på husets bakside.”

3D Visning
3d icon

Kontakt oss i dag