Näktergalen

Näktergalen er et halvannen etasjes hus med moderne utforming. Den åpne planløsningen kompletteres av rikelig med lysinnslipp gjennom vinduer i full høyde i kjøkken og stue. Bygningskroppens vinkel danner en naturlig beskyttet uteplass som er perfekt for en kaffekopp ute i det fri.

Innvendig Flate: 179.5m²
1 etasje: 110.4m²
2 etasje: 69.1m²
Antall rom: 7
Antall soverom: 4
Takvinkel: 45°
Pris: 1 855 000 NOK
Sett opp budsjett Bestill katalog
Planløsning Produktark

Her kan du lese alt om Näktergalen og se inspirerende bilder på hvordan andre kunder har bygd denne husmodellen. Produktarket er tilpasset for utskrift.

Arkitekten har ordet

Mønsåstaket i stuen og det runde vinduet plassert høyt oppe på gavlveggen forsterker følelsen av lys og rom ytterligere. Entreen er praktisk med et tilknyttet garderoberom. Entreen og det romslige vaskerommet kan med fordel bytte plass hvis tomten er slik at det er bedre å ha inngangen på langsiden. I denne etasjen finnes det også et soverom og et toalett med dusj. I etasjen over er det tre soverom, det største har fransk balkong med glassdør. Her er det også et koselig allrom med to takvinduer. Den sjenerøse trappesjakten skaper rom og god kommunikasjon mellom etasjene. Overetasjen har også et bad og et romslig påkledningsrom”

3D Visning
3d icon

Hus basert på husmodellen Näktergalen

Kontakt oss i dag